Arrangementer  

Overstået arrangementer

Odsherred klær sig og Odsherred klær dig

26 feb – 28 feb 2021

Tag familien i hånden og oplev 8 tekstilkunstnere fra ind- og udland dyste på bæredygtig design. De vil designe en vest, et par bukser eller et skørt – og en rygsæk.

Historier fra havets skove - Grønnegården

26 feb – 27 feb 2021

Få en helt unik og smuk oplevelse, når Grønnegården (Anneberg Kulturpark) sænkes ned på havbunden til stenrev, tang og fisk. Hele den centrale plads i Annebergparken omdannes til en lysende skulpturel forestilling, som du selv bliver en del af.

Historier fra havets skove - vibehus

27 feb – 28 feb 2021

Vil du kigge med, når Dansk Videnscenter for Tang for første gang åbner dørene til det kommende informationscenter for tang i Annebergparken ved Nykøbing Sj?

Åbent hus & påskemarked

April 2018

Åbenthus og påskemarked i Grønnegårds-komplekset før den store renoveringsopgave går i gang.  30 lokale udstiller viser deres kunst, madvarer og andre produkter.

Juletræstænding

30 november 2018

Juletræet bliver tændt i Annebergparken, og der vil være kirkekoncert og udskænking, samt se og møde vores nye beboer. 

Tangfestival

2 – 4 April 2019

Lad nysgerrigheden suse afsted ad alle tangenter til tangfestival, som Dansktang og Anneberg Kulturpark står bag. 

Opera i provinsen

2 juni 2019

Opera i Provinsens kor opfører “Vild med Verdi” i vaskeriet. Kom og oplever korsatser fra Verdis operaer, såsom Macbeth, Othello og Trubaduren. 

Påskemarked

19 – 21 april 2019

Anneberg Kulturpark åbner dørene til de fredede bygninger i Grønnegårdskomplekset i Annebergparken. Vi får besøg af både lokale og udefrakommende kunstnere og kunsthåndværkere.

Midsommermarked

21 – 23 Juni 2019

I dagene op til Sankt Hans, fejrer vi Midsommer med lokale kunstnere og kunsthåndværkere, som vil være at finde rundt omkring i de fredede bygninger. Vi krydrer med underholdning, bl.a. musik og sang i kirken samt aktiviteter for børn.

Sankt Hans

23 juni 2019

Anneberg Kulturpark afholdte Sankt Hans aften, hvor vi fik designet et kultur-bål til stor opmærksomhed.

fooddays

19 september 2019

NCLF’s Food Camp – 75 nystartede kokkeelever fra Hotel- og Restaurantskolen, kommer til Odsherred sammen med seks faglærere i tre dage, som kulminerer i en gratis Høstfest-buffet.

Jazz koncert

22 november 2019

Orkestrets kapelmester og trommeslager Karsten Bagge har skrevet spændende fortolkningerne af Led Zeppelins sange fra rock til moderne jazz.

Juletræstænding

29 november 2019

Juletræet bliver tændt i Annebergparken, og der vil være orgelkoncert og fællessang, samt “grøn julemad” og udskænking. 

Sebastian Tribute

19 december 2019

Sebastians sange har i mere end 50 år ramt og rørt os. Nu fylder han 70 år og Trio Guldager fortolker og fortæller med sangskatten.

Kirkekoncert

11 december 2019

Jeannet Ulrikkeholm synger julesange og sange om vinter og advent. Deltagerne kan være med på fællessangene. Jeannet akkompagnerer på 3 forskellige instrumenter: guitar, cello og lut.