Påskemarked

 

OBS! Påskemarked er udskudt på ubestemt tid grundet Covid-19

 

 

Fredag aften fra kl. 17-19 efter udstillingen er udstillere inviteret til en kop uhøjtidelig fyraftensøl eller et glas vin, hvor vi kan sige hej til hinanden og høre om, hvordan dagen er gået. Ønsker du aftensmad fra Heidi Hørlyck eller Rørvig Catering, kan det arrangeres, skriv det blot i din tilmelding. 

 

 

Vi har fået nogle spørgsmål og vi vil gerne vil dele svarene med jer alle. Spørgsmål og svar vil ligeledes fremgå af vores hjemmeside.

 

 

 

 

FAQ

 

 

Vigtige deadlines:

 

Vi vil gerne have din skriftlige tilmelding inden d. 15. marts. Herefter går vi i gang med at fordele pladserne ihh til alles ønsker. Tilmelder du dig senere, kan du ikke være sikker på at få en plads. 

 

 

 

Hvordan betaler jeg?

 

Du kan få tilsendt en regning, hvis du ønsker det – blot send os firmanavn, dit navn, adresse, telefon, mail ads og CVR nr. 

 

Mobilepay til 22 48 88 08 (Anneberg  Kulturpark) er også en mulighed – husk blot at skrive tydelig afsender.

 

Prisen er 650 kr + moms (812,5 kr inkl moms), der skal være betalt senest d. 29. marts.

 

 

 

Hvornår kan jeg komme i gang med at indrette min stand?

 

Dagen før eller fra kl. 9.00 på udstillingsdagene. Efter aftale låser vi op.

 

 

 

 

Kan jeg låse min stand af?

 

Vi aflåser bygningerne om aftenen, men der er desværre ikke mulighed for individuel aflåsning. 

 

Vi anbefaler, at du tager særlig værdifulde effekter med dig hjem for natten. Vi kan desværre ikke tage ansvar for tyveri af de udstillede varer. Udstiller du udenfor, vil du få anvist et sted til dine varer om natten.

 

 

 

Hvor stor er min stand – og hvordan ser den ud?

 

Påskemarkedet foregår på et nedlagt sindssygehospital, der er totalfredet pgr af sin smukke arkitektur. Der er store og små rum fordelt over hele bygningskomplekset – og vi forsøger at fordele rummene, så de effekter og varer, der skal udstilles kommer til deres fulde ret. 

 

 

 

Hvad kan jeg ønske?

 

Du kan fortælle os, om du ønsker at udstille:

 

  • Inde eller ude
  • I et stor eller lille rum
  • Alene eller sammen med andre (vi kunne fx finde på at sætte en billedkunstner sammen med en skulptør og en vinmand i et af de store rum – nogle kan lide det – andre vil helst være sig selv)
  • Sammen med – eller ved siden af en, som du kender i forvejen
  • Lukket område, så kan kommer ind i din verden – eller mere åbent, som et strøg
  • Samme sted som sidste år

 

 

Hvornår får jeg at vide, hvor jeg skal stå?

 

23. marts sender vil en oversigt ud, hvor vi har placeret alle tilmeldte. Hvis du er ked af din placering, skriver du bare til os, så vil vi forsøge at rykke rundt. Med 500 rum, er der mange gode muligheder. (Som illustration (!) har vi vedhæftet en oversigt over fordelingen 2019)

 

 

 

Hvornår er der åbent?

 

Påskemarkedet har åbent fra kl. 11.00 – 17.00, og alle boder skal være åben i dette tidsrum. Vi vil bede alle udstillere respektere dette – af respekt for både gæster og med-udstillere. Giver det problemer, så skriv til os, så prøver vi at finde en løsning.

 

 

 

Hvad skal jeg selv have med?

 

Du skal have alt med til din udstilling inkl. forlængerledninger, borde og stole. Hvis du har problemer, så sig til. Vi vil gerne hjælpe, hvis vi kan.

 

 

 

Hvordan reklamerer I for påskemarkedet?

 

Via avisannonce, pressemeddelelser, plakater, Facebook, Odsherred Kalenderen, vores netværk mv. Har du en god idé til at sprede det glade budskab, hører vi gerne om det.

 

I må også gerne dele det på Facebook og Instagram.

 

 

 

Kan gæsterne få noget at spise?

 

Helt bestemt! Heidi Hørlyck vil trylle ved den udendørs grill og Rørvig Catering er i gang med at forberede lækker vegansk mad med sin helt egen signatur. Den søde tand kan blive mere end fyldt af de berømte Rørvig Desserter og ditto Isøre Is. Tørsten kan man stille i tangøl, vin fra Højsgaard mikrovineri og alkoholfrie økologiske alterntiver fra Sidinge Gårdbutik. 

 

 

 

Hvor mange gæster kommer der?

 

Der er fri entré til markedet, så det ved vi ikke… Sidste år var markedet vældig godt besøgt – men det kommer jo desværre også an på vind og vejr. 

 

 

 

Kan jeg overnatte på stedet?

 

Vi arbejder på at åbne op for hoteldrift, men indtil videre er det ikke muligt. Har du et problem, så lad os det vide – måske kan vi finde en løsning. 

 

 

 

Andre overnatsmuligheder i nærheden: 

 

Hotel du Vest – Se hjemmeside

 

Hotel Pandekagehuset: Se hjemmeside
Jysses Bed & Bath: Se hjemmeside