Viceværter søges til Anneberg Kulturpark 

Anneberg Kulturpark råder idag over 15 fredede og bevaringsværdige bygninger i Annebergparken med park og haver. Vi er i gang med at sætte det hele i stand og give stedet nyt liv i form af udlejning til kunstnere, fødevareproducenter, foreninger, arrangementer, overnatning mv.

Vi søger derfor efter et team af viceværter med en håndværksmæssig baggrund til vedligeholdelse og lettere renoveringsopgaver – ude og inde. 

 

Vores nye viceværter er:

– Serviceminded – over for både gæster og lejere

– Udfører alt forefaldende arbejde med godt humør

– Har en håndværksmæssig baggrund fx snedker, tømrer, blikkenslager, elektriker, gartner mv. og kan drifte tekniske anlæg

– Kan strukturere sit arbejde og har øje for, hvad der er behov for, men er også klar på at udføre hasteopgaver ad hoc.

– God til at samarbejde og kommunikere om opgaverne 

– Har kørekort og kan håndtere en trailer

– Villig til at arbejde i weekenden, når vi har større arrangementer og indforstået med, at man tilkaldes uden for arbejdstid – derfor ser vi gerne, at du bor tæt på.

 

Anneberg Kulturpark tilbyder til gengæld en varieret hverdag, hvor du vil være med til at virkeliggøre den spændende vision for stedet.

 

Send en motiveret ansøgning med CV til gitte@ggap.dk

Har du spørgsmål til jobbet kan du ringe til ejer Gitte Klausen 22488808

OBS!: Udvælgelsesprocessen begynder i uge 35, og hvis din ansøgning er relevant for jobbet, vil du blive indkaldt til en samtale enten via e-mail eller telefon. Hvis vi beslutter ikke at ansætte dig, vil du modtage et afslag via e-mail eller telefon, når vi har fundet de rette kandidater.