Foto: Kulturarrangement i Anneberg Kulturpark

Odsherred Erhvervsforum har etableret en ny styregruppe indenfor området omkring oplevelsesøkonomi, der har fået navnet Kunst, Kultur og Turisme.

Første opgave er at finde ud af, hvem – og hvilke – interesser, som vi fremadrettet skal repræsentere. I den forbindelse har Anneberg Kulturpark taget initiativ til at få kortlagt alle kunstnere i Odsherred, som arbejder indenfor området oplevelsesøkonomi. Det er en stor og varieret gruppe, og det er derfor vigtigt, at vi får et overblik over erhvervet – og får sat ord på de fælles interesser og udfordringer de har.

 

Der sker rigtig meget inden for kulturområdet i øjeblikket:
  • Generelt er man på det politiske niveau ved at få øjnene op for, hvor stor en indflydelse kulturen har på samfundsudviklingen – specielt i landdistrikter – i form af tiltrækning at tilflyttere, afsmitning på andre erhverv, uddannelser osv.
  • Odsherred får lige om lidt et nyt turistbureau, hvor en stor opgave for dem bliver at formidle kulturlivet i Odsherred.
  • Odsherred er (sammen med Lolland-Falster og Møn) udvalgt til at blive et lokomotiv (kraftcenter), der skal trække resten af region Sjælland i den rigtige retning. Der er bred politisk opbakning og økonomi bag dette projekt.
Vi har brug for din hjælp til dette vigtige afklarende arbejde:

Send gerne al den information, du har om de  kunstnere, du har i dit netværk. Vi definerer en kunstnere som en person eller virksomhed, der arbejder inden for oplevelsesøkonomien. 

Kortlægningen er uafhængig af medlemskab af Odsherred Erhvervsforum, men alle kunstnere inden for oplevelsesøkonomien får tilbudt gratis prøvemedlemskab i hele 2021 – uanset – om de har CVR nr eller ej.

 

Vi vil gerne have information om:
  •  CVR nr (mange kunstnere har ikke CVR nr, men de er vigtige at få med i kortlægningen)
  • Har du kun et navn, er vi også interesseret i dette.
  • Har du en idé til, hvem vi ellers kan henvende os til, der kan ligge inde med navne på kulturaktører?

Vi vil indenfor kort tid (når vi igen må forsamles) invitere til et større professionelt faciliteret møde, med henblik på at klarlægge opgaver, økonomi, forretningsorden osv. og med valg af styregruppe, der skal repræsentere området.

 

Oplysninger sendes til

Jacob Schantz Klausen er projektkoordinator på dette projekt, og du skal sende en mail til ham, hvis du kan hjælpe med informationer om kulturaktører i Odsherred. Du er også velkommen til at ringe til Jacob, og få en snak om projektet.

Jacob Schantz Klausen kontaktes på:
jacob@annebergkulturpark.dk eller tlf: 52 47 97 41

Vi vil på forhånd takke for din hjælp – den er virkelig værdsat!

 

På vegne af Odsherred Erhvervsforum og Anneberg Kulturpark