Nordisk gastronomi i verdensklasse
MOTA er Claus Henriksens Michelinrestaurant i Anneberg Kulturpark i hjertet af Odsherred.
Med den ene fod solidt plantet i Odsherreds frugtbare muld og den anden i Isefjordens klare vand, har restaurant MOTA lokale og bæredygtige råvarer som grundsten i vores DNA.
Omgivet af skov og marker, med fjorden som nabo og lokale fødevareproducenter som venner af huset, lever og ånder vi det lokale terroir.
"Claus Henriksen's newest restaurant is set in a listed, early 20C red-brick house in the Annebergparken. Set menus showcase the best, hyper-seasonal Danish ingredients, including organic vegetables and local seafood. Combinations are original and dishes are beautifully presented and bursting with flavour."
MICHELIN
"MOTA kan godt kaldes en velbevaret hemmelighed, og det er rent ud sagt en perle...."
Payton Hillman
White Guide Danmark
Årets vinoplevelse 2024
Den Danske Spiseguide
Årets dessert 2022
Danske Madanmeldere
Årets ret 2024 / kategorien SØDT
Den Danske Spiseguide
Årest dessert 2022
Oplevelser med overnatning
Uanset om du vil booke et firmaarrangement, en fest eller en tur med venner og familie i Anneberg Kulturpark, så er kombinationen af oplevelser, mad og overnatning en god idé. Prøv fx en øl-, vin, tang eller issmagning, spis derefter på vores michelinrestaurant MOTA. Efter en overnatning i Gæstehuset kan I besøge Kunstnerfløjens galleri og se vores kunstneres værksteder.
Michelinstjernet gourmetmenu
Både vores frokostmenu og aftenmenu er tilberedt med råvarer høstet i Odsherred. Den består hovedsageligt af grøntsager, urter, fisk, skaldyr og vildt.
Udsøgt mad i udsøgte rammer
Restaurant MOTA ligger i en smuk fredet bygning fra 1915. Oprindeligt blev bygningen opført som forsamlingshus og teater for sindssygehospitalet. Med plads til 40 spisende gæster i restauranten og 80 gæster i festsalen, er der kælet for alle detaljer. Indretning og udsmykning er skræddersyet til restauranten, møblerne er designet af Gitte Klausen i vores eget snedkeri - og det meste service er formgivet og produceret af Claus Henriksen selv. Vi undgår helst kompromisser. Måske er det grunden til at vi i 2022 modtog vores første Michelinstjerne, blot otte måneder efter åbningen.
Åbningstider
Torsdag 12.00 - 24.00
Fredag 12.00 - 24.00
Lørdag 12.00 - 24.00
Bookinger for 2025 åbnes i januar.