top of page
decoration-4713177_1280.jpg

Jul & Nytår 2024

DER JUL I ANNEBERG KULTURPARK FRA DEN 15. NOVEMBER TIL DEN 31. DECEMBER

Fra midten af november er der masser af juleaktiviteter i Anneberg Kulturpark. Nyd en dag eller to på landet med julefest for hele familen, eller hold årets julefrokost med kollegerne, krydret med en aktivitet som fx vin-, øl-, tang, eller is-smagning. Du kan også tage familien med på årets julemarked eller booke bord til en omgang smørrebrød med risalamande til dessert.

Image by Daniel Seßler

JULEFROKOST PÅ FRU KLAUSEN

DEN 15. NOVEMBER TIL DEN 15. DECEMBER

Nyd en lækker julefrokost på FRU KLAUSEN med venner, familie eller kolleger. Vores chefkok sørger for flere slags smørrebrød serveret som snitter og med risalamande til dessert. Vi anbefaler at krydre julefrokosten med vores lokale øl og snaps.

FØRSTE SERVERING

  • Hjemmelavet sild

  • Gravede lyssej

  • Pocheret æg med hummer creme med syltede sennepskorn

ANDEN SERVERING

  • Varmrøget torsk

  • Sylte lavet på grillede grøntsager og økologisk gris

  • Gråand med syltet kål og æbler

 

DESSERT

  • Risalamande 

  • 3 slags julesmåkager

PRIS FRA DKK 500,- PR PERSON

CLAUS HENRIKSENS
GASTRO-JULEMARKED

DEN 15. DECEMBER KL. 11.00 - 16.00

Oplev årets gastronomiske julemarked i Anneberg Kulturpark. Vores chefkok Claus Henriksen sørger for delikate snacks a la MOTA, samt gløgg, æbleskiver og andre gastronomiske overraskelser og smagsprøver,

Julemarked.jpg
IMG_8863.JPG

JULEMARKED I ANNEBERG KULTURPARK

DEN 14. & 15. DECEMBER KL. 11.00 - 16.00

Kom årets hyggeligste julemarked i Annerberg Kulturpark. Her kan du finde de sidste julegaver, købe juletræ og nyde julestemningen i de smukke bygninger på det gamle sindsygehospital.

Kontakt os hvis du drømmer om en stand på årets julemarked. Vi har vi stadig få ledige pladser. 

HOLD ÅRETS JULEFEST HOS OS

Hold årets julefest for kollegerne, familen eller vennerne i Anneberg Kulturpark. Vi sørger for smukke lokaler til både større og mindre selskaber, samt en lækker 3-, 4- eller 5-retters julemenu - og hvis selskabet drømmer om at overnatte, så sørger vi også gerne for det.

 

ÅRETS JULEMENU

- Økologisk Laks saltet i mask fra Deeper Roots og dild

- Bagt torsk med strandkrabbesauce 

- Stegt gråand med æbler og glaserede kartofler

- Farseret dansk landbrie med valnødder og pære 

- Risalamande a la ”MOTA” med kirsebærsauce

 

3-RETTERS JULEMENU - PRIS DKK 1195,-

Velkomstbobler, menu med vinmenu, vand og kaffe

(Ad libitum vin + DKK 300,- / Uden vin DKK 800,-)

 

4-RETTERS JULEMENU - PRIS DKK 1395,-

Velkomstbobler, menu med vinmenu, vand og kaffe

(Ad libitum vin + DKK 300,- / Uden vin DKK 900,-)

5-RETTERS JULEMENU - PRIS DKK 1595,-

Velkomstbobler, menu med vinmenu, vand og kaffe

(Ad libitum vin + DKK 300,- / Uden vin DKK 1100,-)

Christmas Pine Tree
2022-08-06 M&M - Middag-1.jpg

NYTÅRSAFTEN PÅ MOTA

DEN 31. DECEMBER 

Nyd årets sidste aften på Michelin-restauranten MOTA i Anneberg Kulturpark. Claus Henriksen sørger for en delikat menu af sæsonens råvarer med tilhørende vine og velkomstbobler.

NYTÅRSAFTEN PÅ MOTA

MED BED & BREAKFAST

DEN 31. DECEMBER TIL 1. JANUAR

Nyd årets sidste aften med en uforglemmelig middag på Michelin-restauranten MOTA. Vi anbefaler vinmenu og overnatning i vores gæstehus. Dagen derpå kan i vågne op til en rolig morgen på landet med lækker morgenmad. 

Photo 29-08-2024, 12.36.12 (1).jpg
Photo 29-08-2024, 13.50.03.jpg

NYTÅRSFROKOST PÅ MOTA

DEN 31. DECEMBER 

Afslut året med en dejlig frokost på Michelin-restauranten MOTA i Anneberg Kulturpark. Her kan du nyde årets sidste dag med dine kære uden stress og jag.

NYTÅRSMENU UD AF HUSET

DEN 31. DECEMBER - SKAL BESTILLES PÅ FORHÅND

Allerede nu kan du booke årets nytårsmenu hos os. Menuen er lavet og skal blot opvarmes hjemme i dit eget køkken.

 

Den lækre nytårsmenu er lavet af sæsonens råvarer og kan afhentes hos restaurant ERBA i løbet af dagen.

FORRET

Saltet nordsøtorsk med salsa de mackerel, syltede danske tomater fra sommeren serveret med vores surdejsfoccacia.

MELLEMRET

Tortelloni med flødeost, hummer & svampebouillon

HOVEDRET

Oksemørbrad, lokale grøntsager, sauce på okseben og reduceret rødvin samt kartofler

 

DESSERT

Isbombe 

PRIS: DKK 495,- PR PERS.

Image by Ian Schneider
bottom of page