CONTEMPEHRARY

fødevare

 

Vi er en ung dansk fødevarevirksomhed, som tilbyder en ny form for plantebaseret alternativ til kød, der kaldes ’nordisk tempeh’. Vi har skabt dette innovative produkt, ved at lade oldgamle indonesiske fermenteringsmetoder møde nye nordiske råvarer, der er fulde af protein og anden vigtig næring. Resultatet er et rent og naturligt produkt, som smager lækkert, mætter godt og kan tilberedes på et hav af måder.

Således forener vi det bedste af to verdener på en meget bæredygtig facon. Vi ønsker at bidrage til udviklingen af grønne alternativer til kød, med et skarpt fokus på lokale fødevarer, bæredygtigt landbrug, samt den gode og naturlige forarbejdning som kommer af fermentering.

Vores mission er at udvikle og producere nordisk tempeh her i Odsherred, og gøre det til en populær spise i det nordiske hverdagskøkken!

 

Kontakt:
Annebergparken
4500 Nykøbing Sjælland
contact@contempehrary.com
www.contempehrary.com
Tlf. +45 5378 7893