Bagsværd Lakrids

Fødevarer o.a.

 

Bagsværd Lakrids blev opfundet og produceret i en kælder på Gunnarsvej i Bagsværd af civillingeniørkammeraterne Søren Beier og Morten Kornbech vinteren 2015. I oktober tiltrådte kok Rasmus Hansen i firmaet, da der blev brug for at opskalere produktionen i Rasmus’ køkken. Efter et års tid med produktion i Rasmus’ køkken opskalerede Bagsværd Lakrids igen og rykkede til et større køkken i Brøndby i et års tid, hvorefter produktionen flyttede tilbage til Bagsværd i efteråret 2018. På Bagsværd Hovedgade 125 kan man nu besøge produktionen og smage lakrids direkte fra gryden. Det er en eksklusiv lakridskaramel, der er fremstillet vha. maillardprocessen. Bagsværd Lakrids har deltaget på lakridsfestival i 2018 og 2019 og vandt begge år en placering på sejsskamlen; hhv. sølv og bronze.

 

Kontakt:
Bagsværd Lakrids
Tlf: 20 86 57 99
Email: morten@kornbech.dk