Odsherred klær sig og Odsherred klær dig

Design & kunst

 

 

Tag familien i hånden og oplev 8 tekstilkunstnere fra ind- og udland dyste på bæredygtig design. De vil designe en vest, et par bukser eller et skørt – og en rygsæk.

Produkterne skal være bæredygtige, og der må derfor udelukkende anvendes uld, plantefibre og plantefarver som findes i Odsherred. Kunstnerne tager udgangspunkt i lokale fortællinger, der indarbejdes i deres designs.

De 8 kunstnere, der er udvalgt er:
Ashna Patel
Fiona Daly
Lisa Mota
Lene Frantzen
Maria Sølvtofte
Anna Husemann
Marianne Noer
Alla Sinkevich

Forestillingen kan opleves på en vandretur i Annebergparken. Den gamle lade bliver iscenesat med kulisser, der illustrerer fortolkninger af Odsherreds geologi, farver og landskaber.

De besøgende har mulighed for at scanne en QR-kode, hvor man via sin mobiltelefon kan høre kunstnerne fortælle om, hvordan de har fortolket landskab og kulturhistorie og udtrykt den i de enkelte designs. Marie-Louise Andersson er scenograf for projektet.

Publikum inviteres sammen med et fagligt bedømmelsesudvalg til at medvirke til at udvælge designs for en 2021 Odsherred kollektion ved at give de enkelte designs point.

Projektet er blevet til i samarbejde med Det Vilde Spinderi og med økonomisk støtte fra Aktivitetspulje til kulturaktiviteter, Kunstkollektivet 8B og Anneberg Kulturpark. Der gøres opmærksom på, at Anneberg Kulturpark i lighed med andre kulturinstitutioner holder lukket indtil d. 1. marts.

Af hensyn til gældende corona restriktioner, kan der max bookes 5 billetter i tidsperioder på ½ time.

Billetter bestilles på Billetto.dk

Billede banner: Adrian Rast (copyright)