Forestillinger om istiden

Aflyst gRundet cOrona 

 

Kom og vær med, når 5 kunstnere / arkitekter ved en udendørsforestilling i Annebergparken præsenterer deres bud (artist-talk) på et design til en bænk med bord og et shelter, der symboliserer istiden. Forestillingen tager udgangspunkt i prototyperne og kunstnerne vil fortælle, hvordan de har arbejdet med sammenhængen mellem istidslandskabet og den arkitektoniske / kunstneriske fortolkning og udformning af borde/bænke/shelters.

Dernæst inviteres publikum til at vurdere de enkelte typer ved at kunne deltage i en afstemning om den bedste fremtoning.

Forestillingen foregår i Grønnegården i Anneberg Kulturpark fra d. 30. til d. 31. december imellem 14-17. Grundet de nyeste corona restriktioner kan forestillingen opleves ved at scanne en QR-kode ved hver forestilling, og lytte til designernes forklaring af skitser og fortælling om projektet.

 

Projektet er støtte økonomisk af Istidsrutenspulje til pausesteder og Slots- og Kulturstyrelsens aktivitetspulje for kulturaktiviteter og er blevet til i et samarbejde mellem Anneberg Kulturpark og Geopark Odsherred.

Forestillingen er åben og henvender sig til et publikum i alle aldre.
Gratis adgang, men du bedes købe billetter for at deltage i forestillingen på Billetto.dk

 

Om Istidsruten
Istidsruten er en kombineret cykel- og oplevelsesrute fordelt på fem etaper. De er tilsammen 390 km og løber gennem landskabet, som istidens enorme kræfter har formet. Istidsruten er stedet, hvor du kan opleve Danmarks tilblivelse for mere end 20.000 år siden. Målet med Istidsruten er at skabe en samlet oplevelse af Midt-Nordvestsjælland.

Du kan se, hvordan isen har formet landskabet og bevæge dig frit i det område, der engang bare var en bunke grus og sten, der var blevet flyttet ned med isen fra nord. Istidens formgivning af landskabet skaber en helt unik historiefortælling, som bindes sammen af en cykelrute på hele 390 kilometer.
Istidsruten går igennem Geopark Odsherred og Anneberg Kulturpark.

 

Lokation
Anneberg Kulturpark
Annebergparken 26A
4500 Nykøbing Sjælland.